Skip to content

Ett samtal om hopp

I årets första avsnitt av Feng Shui-podden får du möta Lee Seger. Hon är författare, konstnär, terapeutisk healer och andlig coach. Det är ett viktigt samtal vi delar, ett samtal om hopp och att heala sig själv. För det kan verkligen vara utmanande att känna hopp när vi lever i en tid där vi dagligen matas med budskap om att jorden är på väg att gå under! I media lyfts främst artiklar om miljökriser, krig och kärnvapen, naturkatastrofer, mord och negativa prognoser. Som om inte vardagen vore svår nog att hantera som den är?

Lee har skrivit fem böcker hittills och på bilden ser du hennes senaste alster; ’Arvet från Atlantis’. Det är en fantastisk bok som tar dig med på ett svindlande äventyr genom tid och rum.

Inspiration och läkande kunskap – ett samtal om hopp

Om det är någonting som inspirerar mig så är det att möta människor som följer sitt hjärta. Människor som vågar gå emot normer, satsar på sina drömmar och lever som de lär. Samtalet med Lee planterade sig som ett frö i mitt hjärta. Det var verkligen så intressant att höra mer om hur healing funkar; vad ÄR det ens och hur kan vi läka och bli vän med oss själva? Vi pratar om att våga möta våra skuggsidor och att skapa balans. För att uppleva harmoni i livet handlar det nämligen till stor del om att jobba med balansen. Men hur kan vi skapa balans i livet, tillvaron och känslolivet när vi kanske inte ens är medvetna om att det finns en obalans? Detta och mycket mer är ämnen vi berör i avsnittet.

Ett samtal om hopp

Författardrömmar?

Om du, precis som jag, lever med författardrömmar så är Lee en fantastisk förebild och inspiration! Hon har skrivit ett flertal böcker och sist ut är den första delen av trilogin om arvet från Atlantis. I avsnittet berör vi också den kreativa skrivprocessen. Vi pratar bl.a. om att hitta sin röst och hur man lyckas skriva en hel bok. Jag kan väl knappast vara den enda här som har påbörjat flera böcker men som aldrig lyckats slutföra någon? Det är faktiskt tack vare Lee’s ord som detta blogginlägg blev till. Hon har nämligen inspirerat mig till lite mer disciplin – och kanske framförallt – självförtroende. Min största utmaning är att jag inte riktigt och genuint tror på min egen förmåga. Även om jag försöker.

Så, tack Lee! Tack för din tid, dina kloka ord och all inspiration du så generöst bjuder på. Jag är säker på att världen är en bättre plats med dig här. Lyssna gärna på avsnittet genom att klicka HÄR. Om du läst ända hit och vill veta mer om Lee (eller vill köpa hennes fantastiska böcker, healingkort och e-kurser), klicka dig in på hennes otroligt vackra hemsida HÄR. Det är värt ett besök bara för den goda Feng Shuin på hemsidan, jag lovar!

Gott nytt år, tillsammans.

Vad tänker du om inlägget? Lämna gärna en kommentar!

Upptäck mer från Skoog Living

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa