Skip to content

Jobba med mig

Välkommen till en unik möjlighet att förändra ditt liv genom att använda omgivningen som redskap! Som utbildad beteendevetare och Feng Shui-konsult kombinerar jag vetenskap med en unik förståelse för energiflöden och design. Anlita mig som;

  • Föreläsare 
  • Onlinekonsult för Feng Shui-vägledning och inredningshjälp
  • Homepartyledare i Feng Shui

Mitt mål är att inspirera dig till skapa ett harmoniskt hem som inte bara speglar din personlighet och stil, utan också främjar välmående och positiv energi. Genom att kombinera mina erfarenheter och beteendevetenskapliga kunskaper med Feng Shuins principer skapar jag skräddarsydda lösningar anpassade efter dina unika behov och önskemål. 

Att skapa harmoni i ditt hem handlar om mer än bara vacker inredning – det handlar om att skapa en plats där du känner dig lugn, inspirerad och i balans. Genom att arbeta med mig får du inte bara tillgång till min expertis utan också en personlig och engagerad guide. Tillsammans ser vi till att varje detalj i ditt hem stämmer överens med dina önskemål och behov.

Boka ett kostnadsfritt möte med mig idag och låt oss ta reda på hur jag på bästa sätt kan hjälpa dig. Tillsammans skapar vi sedan ett hem som inte bara ser vackert ut utan också stärker ditt välmående och framgång. Upplev kraften av Feng Shui genom att förändra din omgivning – och förändra ditt liv!

Intresserad? Kontakta mig på: info@skoogliving.se

TJÄNSTER

HOMEPARTY MED FENG SHUI

Hyr in mig för en exklusiv inspirationskväll tillsammans med dina vänner och förkovra er i Feng Shuins magiska värld. Jag bjuder på tips och inspiration som ger livet ett nytt sken!

Du får dessutom möjlighet att i lugn och ro klämma & känna på några noga utvalda produkter från min ”Feng Shui-Shop”. Lär dig använda pekare, ta del av vackra kortlekar med reflektionsövningar och dofta på härliga eteriska oljor, doftljus och rökelser.

Målet med mina homepartyn är att få inspirera och väcka nyfikenhet kring Feng Shui – det råder inget köptvång. Pris från 1500 kr, tidsåtgång ca 2-3 timmar.

 

ANLITA MIG SOM FÖRELÄSARE

Hur kan du/ditt företag öka välbefinnandet och trivseln hemma eller på arbetsplatsen med hjälp av inredning, färg och form? Jag bjuder på nya perspektiv och inspiration som tar ditt liv, företagets lokaler och din prestation till nya nivåer.

Innehållet kan skräddarsys enligt ditt företags specifika behov och önskemål, t.ex. med fokus på kontorsmiljö, för att öka kreativiteten eller främja återhämtning. 

Anlita mig till personaldagen eller eventet. Jag lär er mer om t.ex. rensningens positiva effekter på hälsan, att använda pekare eller att visualisera & förverkliga drömmar med omgivningen som redskap.

Pris från 5000 kr.

 

 

ONLINEKONSULTATION

Låt mig hjälpa dig skapa bättre Feng Shui i hemmet och livet! Jag lyssnar in, analyserar och återkopplar med konkreta tips kring färgsättning, möblering och inredning som kan bidra till mer harmoni och ökat välbefinnande. 

Jag jobbar helt individanpassat utifrån dina önskemål och behov. Du får en privat one-to-one session med mig via zoom. (Du behöver inte ha någon förkunskap av Feng Shui.) 

Pris från 950 kr.