Skip to content

Jobba med mig

Välkommen till en unik möjlighet att förändra ditt liv genom att använda omgivningen som redskap! Som utbildad beteendevetare och Feng Shui-konsult kombinerar jag vetenskap med en unik förståelse för energiflöden och design.

Mitt mål är att hjälpa dig skapa ett harmoniskt hem som inte bara speglar din personlighet och stil, utan också främjar välmående och positiv energi. Genom att integrera mina erfarenheter och beteendevetenskapliga kunskaper med Feng Shuins principer skapar jag skräddarsydda lösningar anpassade efter dina unika behov och önskemål. 

Att skapa harmoni i ditt hem handlar om mer än bara vacker inredning – det handlar om att skapa en plats där du känner dig lugn, inspirerad och i balans. Genom att arbeta med mig får du inte bara tillgång till min expertis utan också en personlig och engagerad guide som ser till att varje detalj i ditt hem stämmer överens med dina önskemål och behov.

Boka ett möte med mig idag och låt oss tillsammans skapa ett hem som inte bara ser vackert ut utan också stärker ditt välmående och framgång. Upplev kraften av harmoni genom att förändra din omgivning – och förändra ditt liv!

 

TJÄNSTER

 

WORKSHOP & FÖRELÄSNING

Jag bjuder på inspirerande föreläsningar och workshops som ger nya perspektiv på omgivningen. Jag skräddarsyr innehållet enligt dina behov och önskemål, t.ex. hur du/ditt företag kan optimera prestation och öka välbefinnandet med hjälp av inredning, färg och form. 

Anlita mig till tjejkvällen, personaldagen eller eventet. Jag lär er mer om t.ex. rensningens positiva effekter på hälsan, att använda pekare eller att visualisera & förverkliga drömmar med omgivningen som redskap.

Pris från 1500 kr.

 

 

ONLINEKONSULTATION

Låt mig hjälpa dig skapa bättre Feng Shui i hemmet och livet! Jag lyssnar in, analyserar och återkopplar med konkreta tips kring färgsättning, möblering och inredning som kan bidra till mer harmoni och ökat välbefinnande. 

Jag jobbar helt individanpassat utifrån dina önskemål och behov. Du får en privat one-to-one session med mig via zoom. (Du behöver inte ha någon förkunskap av Feng Shui.) 

Pris från 950 kr.