Vem är Therese Skoog?

I grunden är jag utbildad beteendevetare med psykologi som huvudämne. Sedan 2013 har jag jobbat med att möta människor i kris. Under 2018-2019 knockades jag själv av sorg och sjukskrevs för utmattningssymtom och depression. Trots min kunskap och erfarenhet av att jobba med det rent psykologiska kunde jag inte få ordning på mitt eget mående. Det gick så långt att jag tillslut inte såg någon annan utväg än att avsluta mitt eget liv. Som tur var lyssnade inte kroppen…

En ny resa påbörjades, som handlade om att hitta tillbaka till glädjen i livet och skapa en meningsfylld vardag. För mig blev ”medicinen” att väcka liv i barndomens lekfullhet (=kreativitet) och utforskandet av Feng Shui. Kombinationen av att få skapa kravlöst samt att bli medveten om och börja förändra saker i min omgivning var det JAG behövde för att LEVA igen.

Idag är jag certifierad Feng Shui-konsult och inredare. Jag jobbar aktivt med att skapa en omgivning som främjar välmående och balans, för både mig själv men även för andra. Min starka tro är att vår omgivning påverkar oss, mycket mer än vi tror! Jag älskar att hjälpa människor och företag till positiva förändringar och brinner för personlig utveckling – med Feng Shui som redskap.  

Trivs du inte i ditt nuvarande hem eller behöver ditt företag/din arbetsplats utvecklas? Då kan jag hjälpa dig hitta en väg som kan ta dig framåt; med glädje, kreativitet och feng shui! 

Tveka inte att kontakta mig om du har frågor!

Skoog Living Feng Shui