Skip to content

Många järn i elden

Jag får ofta höra att jag har så ”många järn i elden” eller att jag ”gör så himla mycket”. Sådana kommentarer gör ofta att min första impuls är att backa, som om det vore någonting negativt att göra många saker. Min upplevelse är nämligen att jag inte alls gör särskilt mycket. Jag känner mig ofta otillräcklig och lat. Jag kanske lägger upp några inlägg på Instagram, vilket kan uppfattas som mycket i andras ögon. Men för mig är ett Instagraminlägg lika med några minuters nöje och det känns BARA roligt! Det finns dock en rädsla att mina inlägg ska orsaka stress hos någon annan.

Du som följer mig och tycker att jag gör för mycket får inte glömma att jag bara jobbar ca 60%. Hade jag varit heltidsanställd så hade situationen troligtvis sett annorlunda ut. Att jobba deltid gör såklart att jag har mer tid över till att bl.a. skriva mina inlägg. De flesta lediga kvällar spenderar jag på sofflocket, framför tv:n med telefonen i handen eller datorn i knät. Den senaste tiden har dessutom sonen vägrat låta sig nattas av mig vilket gjort att jag haft ”egentid” nästan varje kväll eftersom även mannen brukar ge efter för John Blund.

Många järn i elden Feng Shui

”Många järn i elden”…

Jag älskar att skapa innehåll till bl.a. Instagram och får massor med idéer varje dag om saker jag vill skriva om. Jag håller däremot ofta tillbaka, av rädsla att andra ska tröttna. Inte nog med alla idéer till Instagram, jag får också hundratals idéer om saker jag vill göra i företaget såsom produkter jag vill ha i webbshopen eller tjänster jag kan erbjuda inom Feng Shui. Jag tror också att jag får så mycket mer energi av att göra saker jag tycker om. När jag får vara kreativ så föder det ny kreativitet. Win-Win liksom! Jag lägger mycket av min tid på att försöka utveckla ”skoogliving” – för att jag vill framåt! Jag har mål jag vill uppnå och drömmar jag försöker förverkliga – och det är ju SÅ roligt! Extra kul är det såklart när tiden och arbetet ger frukt i form av positiva reaktioner, ökade försäljningssiffror eller en stående inbjudan till nationell radio – på bästa sändningstid! Hard work pays off.

…och Feng Shui

Verktygen inom Feng Shui är till stor hjälp för mig i utforskandet och på vägen mot alla mål och drömmar. Jag använder mig bland annat av personliga och stärkande symboler för att stötta mig själv. Verktygen har dessutom gett mig förståelse och acceptans för min nuvarande situation. Jag ger mig själv återhämtning och motivation; med hemmet och omgivningen som hjälp. Det kan exempelvis handla om att försöka balansera min energinivå med hjälp av de fem elementen. Hur kan jag balansera min energi med hjälp av elementen, kanske du undrar? Jo, för grundning tillför jag jord, behöver jag fokusera tillför jag metall, inför prestationskrävande uppgifter tillför jag trä eller eld och behöver jag blicka inåt söker jag mig till vatten. Har du frågor eller vill du veta mer om Feng Shui som hjälp i vardagen? Hör av dig på info@skoogliving.se

Vad tänker du om inlägget? Lämna gärna en kommentar!

Upptäck mer från Skoog Living

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa