Skip to content

Nyp mig för jag måste drömma?

Det är läskigt att våga öppna locket till den inre asken med alla förhoppningar och drömmar. Att lyssna till magkänslan och dessutom börja göra saker på nya sätt, följa de kittlande fjärilarna i magen och våga prata om någonting som känns rätt för mig. Vem är jag ens att yttra mig?! Jag ignorerar självtvivlet och kör ändå. Pratar högt om ämnet som förändrat mitt liv på så många sätt. Älskade Feng Shui. Det är med skräckblandad förtjusning jag åker med i den virvlande karusellen som uppstår när responsen från universum fångar mig i sin vind. Håret fladdrar, magen pirrar och jag håller hårt i mig själv för att inte falla omkull mitt i ett glädjeskutt. Nyp mig för jag måste drömma?

Drömfångaren – min tydligaste symbol och påminnelse om att fånga drömmarna.

Fredag den 19:e maj 2023 intar jag min lunch på ett fantastiskt litet organiskt café på söder i Stockholm. Maten är färgglad och smakrik, allt är SÅ gott! Som grädde på moset unnar jag mig en chokladsmoothie gjord på nötmjölk och annat gött. Även om lunchen intogs i min ensamhet så sprudlade glädjen och färgerna både inom och omkring mig. Medvetet valde jag färgglad mat för att skapa balans, inifrån och ut. Precis som jag målat mina naglar i fem olika färger som representerar de fem elementen. Balans, även utifrån och in. Jag är så fylld till bredden av känslor och tacksamhet. Nyp mig för jag måste drömma?

Nyfiken på Kristin Kaspersen

Dagen startade i en studio på Perfect Day Media i Stockholm. Jag; i sällskap av Kristin Kaspersen, varsin kopp kaffe och strålande sol. Magi och ett härligt samtal, minst sagt. Det hela började med att jag hade lite kontakt med Kristin på Instagram, skrev någonting om att man måste våga räcka ut sin hand ibland för att berätta att man finns. Efter det blev jag inbjuden som gäst till hennes podd ”Nyfiken på”. Om jag hoppade högt när Kristins fantastiska assistent Shannon meddelade att jag var välkommen till Stockholm redan nu i maj? Dra mig baklänges.

Kristin upplevdes i verkligheten precis lika varm, ödmjuk och omtänksam som jag föreställt mig. Otrolig kvinna och förebild på så många sätt! Vi pratade om min resa, och Feng Shui såklart. Tacksamheten över denna möjlighet går inte ens att beskriva. Tack Kristin, Tack Shannon och Tack universum, för allt. Avsnittet släpps senare men jag lovar att informera er när det är dags! Till dess har ni cirka 147 avsnitt med andra intressanta gäster att lyssna in er på.

Nyfiken på Färg

Som om det inte vore nog med att träffa Kristin Kaspersen så hade jag senare samma eftermiddag en date med inredaren och färgexperten Sara Garanty. När jag skriver denna text sitter jag faktiskt bakom kulisserna på den spirituella kristallbutiken Oh La Moon och co-workar ihop med personalen i väntan på Sara. Nyp mig för jag måste drömma?

I mitt möte med Sara grottar vi ner oss i både färg och Feng Shui (och enligt ryktet gör Sara en aurareading på mig?!). Wow och Wow! Tack livet för alla upplevelser. Tack för möjligheten att faktiskt njuta lite extra av tillvaron när jag påminner mig om att vara i stunden. Här är jag nu, bakom kulisserna på Oh La Moon, med värme i hjärtat och fjärilar i magen. Flera fina möten och erfarenheter rikare. Avsnittet med Sara är planerat att släppas fredag den 26:e maj.

Vad tänker du om inlägget? Lämna gärna en kommentar!

Upptäck mer från Skoog Living

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa