Skip to content

Feng Shui på YouTube

Jag kan ruva på en idé i flera år för att tillslut sjösätta den på en kvart (om och när jag väl lyckas få lite eld i baken). Ungefär så var det när jag startade både hobbykreatören och Feng Shui-podden. Samma sak har hänt igen och denna gång har jag gett mig in på YouTube. För visst behöver vi mer Feng Shui på YouTube?! Jag kan absolut noll när det kommer till videoredigering men jag har länge varit nyfiken på plattformen. Det finns ungefär 1000 olika saker jag skulle vilja skapa i videoformat! Dessvärre tar det lite tid att lära sig (plus att jag ska komma ihåg att filma också). Precis som med podden får youtube-kanalen växa fram och utvecklas med tiden. Håller mig fortsatt till mottot ”better done than perfect”.

Feng Shui Youtube

Feng Shui på YouTube, plus lite till…

Som du kan se är det inte särskilt mycket att hänga i julgranen – än så länge. Om allt går som det ska kommer kanalen med tiden att fyllas med massa härliga videoklipp, Feng Shui-tips och poddavsnitt i videoformat. För dig som är nyfiken redan nu så är du mer än välkommen att spana in dessa avsnitt till att börja med! Gå gärna in och prenumerera på min kanal och slå på notiser för att inte missa när jag väl släpper nya avsnitt.

Inte nog med att jag startat en egen YouTube-kanal – jag har dessutom blivit en del av YouTube-kanalen ”Therese & Therese ihop med Therese Brodén från Färgkompaniet Nordsjö idé & design i Trollhättan. Där kan du följa oss på våra jobb; Möbelmästarna och Färgkompaniet. Vi bjuder bland annat på olika tips, stylingar, inredningshjälp och diverse annat från vardagen i färg- och möbelbranschen. Gå gärna in och prenumerera även där när du ändå är igång!

Jag kan ha drabbats av en existentiell kris – eller så gillar jag bara att utsätta mig själv för nya utmaningar. Nåväl, HEJ YouTube, nu kör vi!

Vad tänker du om inlägget? Lämna gärna en kommentar!

Upptäck mer från Skoog Living

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa