Skip to content

Vägledande Feng Shui-samtal

Min upplevelse är att väldigt många är nyfikna och har frågor om Feng Shui, vilket verkligen är superkul! Det är nog inte riktigt lika många som är intresserade av att göra en hel konsultation eller som är villiga att ”köpa” hela livsfilosofin rakt av. Det är ingenting jag kräver eller anser att någon behöver göra heller! Däremot tror jag att alla kan dra nytta av Feng Shuins fantastiska kunskap och verktyg. Feng Shui är magiskt när det kommer till både inredning, personlig utveckling och hälsa. Om det är någonting jag brinner för så är det att göra Feng Shui enkelt och lättillgängligt, för allas bästa. Jag vill anpassa Feng Shuins magi helt efter mina kunders önskemål. Av denna anledning har jag tagit fram en ny tjänst! Nu kan du nämligen boka ett (eller flera) vägledande Feng Shui-samtal där vi utgår från dina önskemål och behov.

Vägledande Feng Shui-samtal
Oavsett vart du befinner dig på din resa genom livet så möter jag dig där du är, just nu.

Vägledande Feng Shui-samtal, för vem?

Jag får dagligen en mängd olika frågor från människor som vill ha hjälp. Det kan handla om allt ifrån inredning och möblering till svåra rum, färgval och diverse Feng Shui-utmaningar. Trots att jag verkligen försöker så har jag tyvärr varken tid eller råd att svara alla så utförligt som det många gånger behövs. Genom att erbjuda dessa vägledande samtal ger jag mig själv möjligheten att faktiskt kunna ge mer till dig som vill ha och behöver min hjälp. Dessa vägledande Feng Shui-samtal är individanpassade och jag ger dig som kund min fulla uppmärksamhet. Du som bokar ett samtal med mig får individuell coachning i Feng Shui, helt baserat på dina önskemål och behov.

Tjänsten passar dig som vill ha inredningstips för specifika rum och ytor. Det är för dig som vill bolla olika frågor om Feng Shui, kanske kring Ba Gua, symboler eller färgers påverkan. Det är för dig som upplever det svårt att få till ”rätt” känsla i inredningen, som vill komma igång och förbättra din Feng Shui men inte vet vart du ska börja. Jag möter dig där du är, oavsett vart du befinner dig. Inga förkunskaper krävs!

Vad får du?

Du får min fulla uppmärksamhet i ett individuellt one-to-one samtal. Jag är utbildad och certifierad Feng Shui-konsult och delar mer än gärna med mig av min kunskap. Vi jobbar helt individanpassat utifrån just dina önskemål/behov och du behöver inte ha någon förkunskap eller erfarenhet av Feng Shui. Vi ses online via zoom på en dag och tid som passar dig. Uppföljande one-to-one-samtal går självklart också att boka! Du kan läsa mer om mina vägledande Feng Shui-samtal genom att trycka HÄR. Tveka inte att maila mig om du har frågor.

Vad tänker du om inlägget? Lämna gärna en kommentar!

Upptäck mer från Skoog Living

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa