Skip to content

Specialavsnitt i Feng Shui-podden

Happy Friday! Jag har bestämt att mina poddavsnitt numera släpps på fredagar. Det känns som ett fint sätt att fira in helgen, eller hur? Denna gång är det dessutom dags för 2023 års första specialavsnitt i Feng Shui-podden. Jag har haft den stora äran att prata med underbara Lina Karlsson som driver Studio Besjälat i Halmstad. Och vilket samtal vi hade!

Specialavsnitt i Feng Shui-podden, Lina Karlsson, besjälat
Jag älskar detta foto på Lina, taget av hennes livskamrat Micke Gunnarsson. Visst är det vackert?

Vem är Lina?

I detta specialavsnitt i Feng Shui-podden får du möta Lina, som går under namnet @besjalat. Hon är den känsliga, multipassionerade och varma människan som vill skapa plats för ALLA, precis som de är. Lina driver som sagt studio besjälat i Halmstad och erbjuder allt ifrån energibehandlingar till free movement-dans och vägledande samtal för både par och individer. Inte nog med detta, Lina är utbildad inom Feng Shui och älskar att hjälpa andra besjäla sina hem. Hon brinner för att ge befintlingt möblemang nytt liv och är minst sagt duktig på det hon gör! Om du vill läsa mer om det Lina gör och erbjuder, klicka in på hennes hemsida HÄR.

Vad betyder specialavsnitt?

Feng Shui-poddens koncept är att bjuda på korta och innehållsrika avsnitt för dig som vill boosta livet och ta hemmet till en ny nivå. Vad är grejen med dessa långa specialavsnitt? Jag älskar att prata med andra människor och eftersom Feng Shui är så enormt stort som ämne har jag valt att minst en gång/månad bjuda in en spännande gäst som har någon form av relation till Feng Shui. Du kan bl.a. få möta någon av mina branschkollegor, arkitekter, trädgårdskunniga eller inredare. Kanske en eller annan ordningskonsult, forskare, byggnadsingenjörer och författare. Det kan även bli aktuellt med yoga- och mindfulnessinstruktörer, färgexperter eller byggarbetare. Ja alla som på något sätt kan kopplas till Feng Shui är tänkbara gäster. Specialavsnitten släpps ungefär en gång/månad, utan förutbestämd ordning.

Har du tips eller önskemål på kommande gäster eller teman i podden? Tveka inte att höra av dig till mig via mail eller sociala medier!

Vad tänker du om inlägget? Lämna gärna en kommentar!

Upptäck mer från Skoog Living

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa