Skip to content
Kan hus prata?

Kan hus prata?

Kan hus prata? Ja, i alla fall enligt Christian Kyriacou. I det senaste avsnittet av Feng Shui-podden får du möta mannen som kallas för ”the house whisperer”. Han har sedan 90-talet jobbat internationellt med att bl.a. tolka och förstå byggnader. Christian har många strängar på sin lyra och brinner för allt ifrån arkitektur och Feng Shui till musik och filmskapande. Gällande att kommunicera med byggnader så uppger Christian att alla kan lära sig konsten. Han har skrivit boken ”the house whisperer” och håller kurser online där han lär ut sin metod. I vårt samtal berör vi ämnen som space clearing (energirensning) och epigenetik (omgivningens påverkan på vår arvsmassa). Visste du att det du omger dig med faktiskt kan ha påverkan på din biologiska uppbyggnad?!

Kan hus prata? Ja, enligt Christian Kyriacou House Whisperer
På bild: Christian Kyriacou

Christian säger det så fint; att bakom varje ytterdörr finns en historia om människors liv. Så är det verkligen! Dels historian om de personer som nu bor i huset men även energirester av föregångare som spenderat mycket tid i samma byggnad. Hur omgivningen påverkar oss visar dessutom flera studier inom modern forskning såsom neurodesign och biologi. Visst är det spännande hur ljudvågor, arkitektur och heliga platser faktiskt kan påverka oss människor?! Förundranseffekten, graden av trygghet, stressnivå och känslomässiga upplevelser. Vad tror du, kan hus prata?

Lär dig mer

Om du blir nyfiken på att lära dig mer om att tala med hus så finns det mängder med matnyttig information på Christians hemsida. Han bjuder dessutom in till gratis webbinarium varje månad, nästa tillfälle redan den 10:e september.

Christians hemsida: HouseWhisperer.com

Gratis Webinar: https://www.thehousewhisperer.tv/free-webinars/

Light Whispers 8-Part Course: https://www.thehousewhisperer.tv/light-whispers-webinars/

Poddavsnittet finns att höra där poddar finns (t.ex. Spotify, apple podcaster eller poddtoppen). Avsnittet finns dessutom ute på YouTube nu, för dig som vill kolla samtidigt som du lyssnar.

Vad tänker du om inlägget? Lämna gärna en kommentar!

Upptäck mer från Skoog Living

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa