Skip to content

Inspirationsmail med Feng Shui-tips

Processen mot att skicka inspirationsmail med Feng Shui-tips. Tänk att det kan vara så svårt att ta sig an någonting nytt och ”svårt”. Många gånger kämpar man emot sig själv och låter hjärnspöken och påhittade ursäkter styra. Allt för att slippa det obekväma som följer när man är nybörjare på någonting. När man väl utmanat sig tillräckligt och gått utanför boxen några gånger så är det inte längre nytt – och inte heller svårt. En sak jag verkligen fick kämpa med var att skriva månadsbrev. Jag ville så gärna men visste inte hur jag skulle gå till väga. Allt kändes jobbigt, hela den tekniska processen med olika plattformar och att hitta prenumeranter. Sen ska vi inte tala om prestationsångesten jag fick gällande att skapa själva innehållet!

Efter många om och men började jag testa mig fram och förstod mer och mer hur det funkade. Listan med prenumeranter växte – trots att jag inte skickat ut mer än ett trevande välkomstmail. Förra året bestämde jag mig för att skicka ett mail i månaden och höll det nästan hela året. Proppen släppte och tillslut blev månadsmailen mer en rolig rutin jag idag inte vill vara utan. Varje månad skickar jag alltså ut ett inspirationsmail med Feng Shui-tips och diverse nyheter. Jag försöker alltid anpassa innehållet utifrån den aktuella månaden och rådande årstid. Och som alltid försöker jag bjuda på enkla tips du kan applicera i din vardag, oavsett vart i livet du befinner dig.

Att skriva har alltid varit en passion för mig. I mina månadsbrev försöker jag skapa innehåll som ska intressera, utbilda och inspirera. Jag berättar inte bara saker, ibland ber jag faktiskt om hjälp också! Som den gången jag efterfrågade någon att fota för att öva upp mina fotokunskaper. Efter bara några minuter fick jag meddelanden från flera frivilliga som kunde tänka sig att betala en symbolisk summa för några bilder. SÅ otroligt roligt och samtidigt svinläskigt!

Om inspirationsmailen

I söndags skickade jag ut mitt senaste inspirationsmail. Jag skrev bl.a. om Feng Shui-prognosen för juni månad och hur du kan balansera de rådande (väldigt aktiva) energierna. Jag sammanfattade lite av sådant jag gjort i maj månad och delade glimtar av spännande nyheter. Bland annat kommer jag att bjuda på flera tips för bättre Feng Shui i köket. Dels då jag ofta får frågor om just kök men även då jag nyligen intervjuat en köksexpert till podden! Jag kan nästan inte vänta tills jag får berätta mer om det!

Gällande inspirationsmailen så tar jag mer än gärna emot feedback. Både ris och ros! Har du önskemål om kommande teman, synpunkter på innehållet eller layouten? Då kan du svara direkt på inspirationsmailet via ett återvändande mail eller kontakta mig på Instagram.

Landningssida registrera för inspirationsmail

Registrera dig för kommande inspirationsmail?

Vill du också ta del av de kommande inspirationsmailen? Klicka HÄR eller på bilden ovan för att registrera dig. (Glöm inte att kolla din skräppost om du inte fått ett välkomstmail en stund efter registreringen.) Och jag LOVAR att inte mata ut en massa mail i tid och otid. Max ett mail/månad och det tänker jag hålla mig till!

Vad tänker du om inlägget? Lämna gärna en kommentar!

Upptäck mer från Skoog Living

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa