Skip to content
färgexpert sara garanty oh la moon skoogliving feng shui

Den stora äran att träffa en färgexpert

Sist jag besökte Stockholm (som du kan läsa om HÄR) så hade jag den stora äran att träffa en färgexpert. Mötet var med ingen mindre än koloristen Sara Garanty. Om du inte känner till henne så har du verkligen missat en riktig pärla! Sara har mer än 15 års erfarenhet av att jobba som inredare. Hon är specialiserad på färg och har lång utbildning inom ämnet. Sara har gjort stora omtalade samarbeten och jobb åt bl.a. Formex, Stolab och Norrgavel. Du ser henne även skymta förbi i avsnitt 2 av ”Villa Wahlgren” där hon ger tips kring färgsättning. Sara har dessutom tagit fram en egen tapetkollektion, ”Aura of Color” för BelarteSTUDIO. Spana in de magiska tapeterna genom att klicka HÄR. Sara är inte bara expert på färger, hon jobbar dessutom med behandlingar i form av frekvensterapi, healing och aurareading.

Skoog Living Färgexpert Sara Garanty Oh La Moon kristallbutik
Mötet skedde ”bakom kulisserna” på den magiska kristallbutiken Oh La Moon. Det var inte svårt att trivas i den härligt pastelliga butiken med alla dessa vackra kristaller och omsorgsfullt inredda ytor.

Aurareading & Frekvensterapi

Förutom den stora äran att träffa en färgexpert fick jag veta mer om Saras talanger och arbete. Sara är inte bara expert på färger, hon är dessutom medial och ser människors aura i olika färger. Under vårt samtal gjorde Sara en mindre aurareading på mig. Genom att bli medveten om hur din aura ser ut så kan Sara hjälpa dig att få input om bl.a. vilka färger du behöver addera i ditt liv för en mer balanserad tillvaro. Efter mitt möte med Sara har jag valt färger mer omsorgsfullt och numera bor en röd kristall så gott som dagligen i min bh (hehe). Vad Sara kunde avläsa när det kommer till min aura hör du mer om i avsnittet!

Jag har under lång tid varit medveten om färgers påverkan och tack vare Saras input har jag verkligen tänkt (om möjligt) ännu mer på valet av färger i min vardag. Sara berättade att du kan få reda på i princip allt om ditt liv och hälsa när det kommer till auraläsning! Det är ju så galet och samtidigt inspirerande! Någonting som Sara också jobbar med är frekvensterapi. Det är jag SÅ nyfiken på och nästa gång jag besöker Stockholm kan du räkna med att jag unnar mig en sådan behandling. Frekvensterapi känns verkligen som framtidens behandling för det mesta. Det används mer och mer inom sjukvården och Sara säljer frekvensmaskiner som du kan använda för hemmabruk. Jag måste erkänna att jag är sugen på att både testa och kanske lära mig mer för att på sikt kunna erbjuda behandlingar själv!

Sara har nyligen startat Sveriges färgstarkaste podd! I nästa avsnitt hör du mig som gäst.

Mer om Sara Garanty

Du kan läsa mer om Sara Garanty och ta del av hennes kunskap kring färg genom hennes hemsida https://saragaranty.com. Om du dessutom är nyfiken på den aurareading, healing och frekvensterapi hon erbjuder så kan du läsa mer på https://myaura.se. Sara utför flera av sina behandlingar hos Oh La Moon på krukmakargatan 31 i Stockholm. Jag lovar att det är värt ett besök!

Vad tänker du om inlägget? Lämna gärna en kommentar!

Upptäck mer från Skoog Living

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa