Skip to content

Att inleda ett nytt kapitel

Ett första inlägg på skoogliving.se måste ändå ses som ett bra sätt att inleda ett nytt kapitel. Jag kan lova att det inuti mitt huvud finns tusentals ännu oskrivna inlägg. Målet är såklart att göra detta till en levande sida! Jag får lite prestationsångest vid tanken på innehållet i detta FÖRSTA inlägg. Det känns som en form av ”riva-av-plåstret-inlägg” utan egentlig substans. För att inte göra premiären alldeles för flummig kan jag försöka berätta hur min plan för hemsidan och de kommande inläggen ser ut.

~*~

Feng Shui. Jag planerar att främst skriva om mitt älskade Feng Shui. Målet är att bjuda Dig som läser på en mängd tips som kan hjälpa DIG skapa bättre Feng Shui, i ditt liv. Jag tänker att vi ska grotta ner oss i bl.a. Feng Shui-analyser, currylinjer och de fem elementen. I huvudsak kommer det dock att handla om små och enkla knep som ger positiva ringar på vattnet. Jag brinner nämligen för att göra Feng Shui lättillgängligt och applicerbart – oavsett vart i livet och världen du befinner dig och oavsett vad du har för koppling till Feng Shui sedan innan.

Så mycket mer…

Inredning & Styling. Jag jobbar också som inredare på Möbelmästarna i Trollhättan och kommer därför att kunna dela ett antal olika inrednings- och stylingjobb (ska bara försöka komma ihåg att fota vad jag gör).

Poddtips. För dig som nyligen hittat hit så kan jag berätta att jag driver den (hittills enda) svenska Feng Shui-podden. Varje månad bjuder jag in olika intressanta gäster som har någon form av koppling till inredning, trädgård och Feng Shui. Podden bjuder på korta och innehållsrika avsnitt som hjälper dig som vill boosta livet och ta hemmet till en ny nivå. Jag kommer att skriva inlägg om speciella gäster eller för att upplysa om att ett nytt avsnitt har släppts.

Webbshop. Jag har ÄNTLIGEN öppnat dörrarna till min lilla Feng Shui-Shop. En liten webbshop där varje produkt är noga utvalt med omsorg, allt med syfte att förbättra din Feng Shui. Spana in det lilla utbudet redan nu vetja! Tryck HÄR för att komma till webbshoppen.

Följ mig genom livet.

Här på skoogliving.se kommer du att få ta del av min resa genom livet; som Feng Shui-konsult, inredare, småbarnsmamma, fru och entreprenör. Mycket roligt (och säkert skitjobbigt) är på gång så stay tuned! Hemsidan är fortfarande under (kanske ständig) uppbyggnad. Säg gärna till om du upptäcker konstigheter!

Vad tänker du om inlägget? Lämna gärna en kommentar!

Upptäck mer från Skoog Living

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa