Skip to content
Homeparty Feng Shui

Homeparty med Feng Shui

Homeparty med Feng Shui! Jag har fått en riktig snilleblixt, om jag får säga det själv! För några år sedan gick jag ofta på olika ”homepartyn”. Det var allt ifrån Tupperware till ljus, smink, hudvård och kläder. Ett fantastiskt roligt sätt att umgås med vänner, kollegor och bekanta samtidigt som inspirationen flödade! Efter att jag blivit anlitad till ett gäng olika tjejkvällar och privata tillställningar har jag fått blodad tand på detta sätt att umgås! Därför har jag nu bestämt mig för att börja erbjuda HOMEPARTY med Feng Shui.

Homeparty Feng Shui
En bild från den senaste tjejkvällen jag deltog på. Vi åt god mat, skålade i svalkande dryck, fikade och förkovrade oss i Feng Shui. Värdinnans vänner, bekanta och kollegor samlades för att inspireras och hade även möjlighet att ställa frågor om Feng Shui. En fantastiskt mysig kväll!

Upplägget då?

Vad innebär det att arrangera ett homeparty med Feng Shui? Framförallt betyder det att du hyr in mig för en kvälls exklusiv inspiration med Feng Shui som grundläggande ämne. Jag anpassar mer än gärna kvällens innehåll efter deltagarnas önskemål! Förslagsvis skulle det kunna vara en kväll med fokus på rensningstips, de fem elementen kopplade till inredning och personlighet, färgers påverkan, tips för specifika rum eller någonting helt annat. Jag älskar när samtalet blir levande och jag svarar mer än gärna på frågor under kvällen! Ett guldtillfälle där du och dina vänner kan få lite individuell vägledning och inspiration för härligare energier i livet.

Jag tar dessutom med mig några utvalda produkter som enligt mig kan ge livet och hemmet bättre Feng Shui. Du kan t.ex. få lära dig gå med pekare, klämma och känna på vackra kortlekar med reflektionsövningar och utmaningar samt dofta på härliga eteriska oljor, doftljus och rökelser. Främsta fokus på mina homepartyn är att få inspirera och väcka nyfikenhet kring Feng Shui. Det råder absolut inget köptvång och värdinnan får en liten överraskning som tack – oavsett om någon handlar andra produkter eller ej.

Homeparty Feng Shui
Några av de produkter jag kanske tar med mig till just ditt homeparty!

Boka ditt homeparty!

Dra ihop ett gäng vänner och boka in en kväll för umgänge, Feng Shui och mängder av inspiration! Ha t.ex. knytkalas där varje deltagare får ta med sig någonting att äta eller dricka, sänk kraven och NJUT av tiden! Investeringen är 1500 kr för ca 2 timmar. Jag befinner mig i Trollhättan och tar emot bokningar inom trestadsområdet (Trollhättan-Vänersborg-Uddevalla). Bor du på annan plats i landet och vill hyra in mig? Hör av dig så ser vi vad vi kan hitta på!

Vill du boka ett homeparty eller har du frågor? Maila mig på info@skoogliving.se. Hoppas vi ses!

Vad tänker du om inlägget? Lämna gärna en kommentar!

Upptäck mer från Skoog Living

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa