Skip to content

Feng Shui i trädgården

Kan man jobba med Feng Shui i trädgården? Ja, självklart! Våren står redo runt hörnet (även om vinterns återkomst gör det lite svårt att tro…). Kanske har det trots allt börjat rycka lite i trädgårdstarmen hos någon? Om du är en av de som längtar efter grönskan och att få göra fint även utomhus, så kommer här en glädjande nyhet! Jag bjuder nedan på någonting som verkligen kan hjälpa dig skapa en riktigt härlig trädgårdsdröm! Jag har nämligen haft ett trädgårdssnack med Feng Shui-konsulten och inredaren Jannice Wistrand. Det blev ett otroligt matnyttigt samtal och vi berör allt ifrån att planera och strukturera sin trädgård till Jannices favoritväxter och verktyg från Feng Shui. Avsnittet är en bra grund om du vill ha tips och inspiration som kan hjälpa dig på vägen till en harmonisk och vacker trädgård. Jannice bjuder dessutom på en fantastisk rabattkod!

Jannice Wistrand, @addsimplicity, njuter av en kopp kaffe på en av sina uteplatser i trädgården. Socialt liv och möjlighet till middagar i goda vänners lag prioriteras högt!

Bra hjälp på vägen!

Hur vet man vilka buskar och blomster som trivs vart? Varken jag eller Jannice är några trädgårdsmästare så söker du svaren på den frågan lär du bli besviken – även om Jannice faktiskt nämner några av sina favoritväxter i avsnittet. Vi vill nog båda slå ett slag för att be om hjälp vid valet av växter för ett så hållbart resultat som möjligt. Genom att ta hjälp av en trädgårdsmästare eller trädgårdsarkitekt får du de bästa tipsen om vilka växter som trivs bäst vart. Jag har själv frågat en trädgårdsmästare på min lokala blomsterhandel om hjälp – superbra tips och dessutom gratis!

20% rabatt på Feng Shui i Trädgården

För att skapa en harmonisk och vacker trädgård kan det vara många olika saker att tänka på. För dig som behöver lite draghjälp och inspiration kommer här ett toppentips! Jannice ger nämligen 20% rabatt på sin kurs ”Feng Shui i Trädgården”. Hon har dessutom en kurs för hur du inreder med Feng Shui – och rabattkoden gäller för båda! Kurserna hålls helt online och effektiv tid tar de cirka fyra timmar var. Perfekt att drömma sig bort och få ordning på trädgårdsplanerna denna kalla och regniga tid på året.

Läs mer om kurserna på fengshuikurs.se. Glöm inte att uppge koden ”JANNICE” för 20% rabatt (gäller t.o.m. den sista april). Spana in Jannices magiska trädgård på bilderna nedan, vem vill inte ha en sådan härlig oas?!

Lyssna på samtalet

Feng Shui-podden hittar du i din favoritpoddspelare, t.ex. podcaster eller Spotify. Nedan kan du också lyssna på avsnittet med Jannice. Glöm inte att dela podden om du gillar det du hör! Det betyder så otroligt mycket för mig. <3

Vad tänker du om inlägget? Lämna gärna en kommentar!

Upptäck mer från Skoog Living

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa