Skip to content
currylinjer pekare

Kontrollera om det är currylinjer du hittat!

Med verktyg som pekare och slagruta kan du hitta massor med spännande saker! Det går att hitta allt ifrån vattenådror, currylinjer och elledningar till aura/utstrålning, strålning från teknikprylar och hartmannlinjer. För att hitta det du letar efter så är det viktigt att du fokuserar på det du söker. Om du exempelvis letar efter currylinjer så krävs det att du verkligen fokuserar på currylinjer; annars kan pekarna ge utslag på annat vilket kan vara förvirrande. Det finns faktiskt ett knep som gör att du kan kontrollera om det är currylinjer du hittat!

vad är currylinjer
Hur använder du dina pekare? När du håller dina pekare, försök slappna av i axlar/armar. Håll armarna intill kroppen och låt underarmarna peka ut från kroppen i ungefär 90 graders vinkel med någon decimeters mellanrum. Pekarna ska hållas väldigt löst så att de fritt kan snurra mellan dina fingrar. Håller du för hårt så blir det svårt att märka när pekarna reagerar. Håll i den kortare delen av pekarna och låt den längre delen peka rakt fram. Rör dig sakta framåt och fokusera på det du söker efter.

Hur kan du kontrollera att det är currylinjer du hittat?

Allt sägs vibrera på olika frekvenser och currylinjer vibrerar på samma frekvens som färgen röd. Detta gör att det finns ett relativt enkelt sätt att kontrollera om det är currylinjer du hittat! Om pekarna ger utslag på en plats och du misstänker att det är en currylinje så kan du testa platsen genom att samtidigt kolla på någonting rött. Eftersom rött och currylinjer vibrerar på samma frekvens så borde INTE pekarna reagera när du passerar linjen samtidigt som du fokuserar på det röda.

Om du är en erfaren användare av pekare så kan du testa att hålla en pekare i ena handen och i den andra handen hålla t.ex. en bit rött papper som du vilar blicken på. Känner du att du hellre vill hålla i båda pekarna för att säkert se resultatet så kan du ställa någonting rött framför dig som du vilar blicken på. Currylinje = ger inget utslag på pekarna när du kollar på det röda. Om det däremot INTE är en currylinje du hittat så reagerar pekarna ändå, även om du kollar på det röda.

Mer om currylinjer

Kan du inte få nog av det spännande ämnet ”currylinjer”? Du kan läsa mer HÄR eller lyssna på avsnitt 3 av Feng Shui-podden. Du kan dessutom köpa dina egna pekare i min webbshop om du är nyfiken på att prova! Jag tillverkar nämligen egna pekare i rostfritt stål och blir lika glad varje gång någon vill köpa ett par! Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor.

Vad tänker du om inlägget? Lämna gärna en kommentar!

Upptäck mer från Skoog Living

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa