Skip to content

· Om Feng Shui ·

Vad är Feng Shui?

Feng Shui står för 'vind' och 'vatten' och handlar i grund och botten om energier och energiflöden. Läran går till stor del ut på att skapa balanserade och harmoniska miljöer som främjar välmående. Feng Shui ger oss bl.a. ett antal grundläggande verktyg som underlättar vid skapandet av miljöer att trivas i. Läran är en flera tusen år gammal livsfilosofi med ursprung i Kina. Till stor del handlar det egentligen om att lyssna till 'magkänslan'; din inre kompass gör nämligen att du ofta utövar god Feng Shui undermedvetet. Feng Shui kan även beskrivas som:

  • En konstform: konsten att möblera.
  • En livsfilosofi: ett sätt att leva, i harmoni med omgivningen.
  • En vetenskap: du kan med bl.a. EEG mäta hur hjärnan reagerar på omgivningen. 

Tips! Extra spännande är det att modern forskning visar på resultat som går helt i linje med sådant Feng Shui hävdat i tusentals år. Termer som växt fram är bl.a. neurodesign och biomimik. Lyssna på avsnitt 60 av Feng Shui-podden för att höra världens främsta hjärnforskare inom neurodesign; Isabelle Sjövall, berätta vad forskningen säger om omgivningens påverkan på vårt mående.

Om Feng Shui

· Tjänster ·

Föreläsning

Skräddarsytt innehåll där jag pratar om hur du eller ditt företag kan optimera prestation och öka välmåendet med hjälp av inredning, färg och form.

vad är currylinjer

Workshops

Anlita mig till tjejkvällen, personaldagen eller eventet. Jag lär er exempelvis använda pekare eller hjälper er att visualisera och uppnå drömmar med hemmet/arbetsplatsen som redskap.

Skoog Living Feng Shui

Onlinekonsultation

Låt mig hjälpa dig skapa bättre Feng Shui i ett valfritt rum. Jag analyserar och återkopplar med konkreta tips kring färgsättning, möblering och inredning – allt enligt dina behov och önskemål.